Rochii Empire

Alice Design Atelier > Rochii Empire

Afișez 1 - 20 din 38 de rezultate

Rochia de mireasa tip Empire parte a modei neoclasice ce urmeaza stiluri din arta greco-romana ne duce cu gandul la zeitele din Grecia Antica. In ultima parte a secolului al XVIII-lea stilul a patruns in moda Europeana Occidentala si Centrala (si in zone cu influenta europeana). Chiar inainte de Revolutia Franceza portretistul de curte Louise Élisabeth Vigée Le Brun a hostat o „cina greceasca” in care doamnele vremii purtau tunici „grecesti” albe.
Rochia de mireasa Empire este un tip de rochie regala cu talia ridicata, gen baby doll, imediat sub sani, fusta este fluida si cade imediat drept, nu foarte larga, dar lejera, nemarcand talia in nici un fel. La unele modele fusta se largeste usor in partea inferioara, formand o litera A, insa de cele mai mult ori aceasta este dreapta.
Rochia de mireasa tip Empire este rochia potrivita pentru orice tip de mireasa, de la cele inalte cu talie subtire paana la cele mai scunde si plinute desi parerile sunt impartite in acest sens. Un tip de rochie usor si fluid este preferata de miresele care doresc in ziua nuntii sa poarte o rochie de mireasa comoda fara a face compromisuri rafinament si eleganta. Trena foarte scurta sau lipsa ei de multe ori, croiala ingaduitoare ce nu urmeaza exact linia corpului o face potrivita si pentru miresele insarcinate.
Rochiile de mireasa Empire Alice Design pot fi realizate la comanda, personalizat pe masurile clientelor fiind customizabile ca design si materiale in functie de preferintele individuale. Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde te asteapta ultima colectie de rochii tip sirena realizata de Alice Design.

Formular Programare

Solicită o vizita la magazin pentru probă sau discuție.

    X
    Solicită Programare