Rochii de mireasa Lehliu Gara

Alice Design Atelier > Rochii de mireasa Lehliu Gara

Afișez 1 - 20 din 84 de rezultate

Atelier si magazin de rochii de mireasa Lehliu Gara. Extra reducere 10% pentru clientele din Lehliu Gara care cumpara sau dau comanda la prima vizita in atelierul de rochii de mireasa Alice Design.
Chiar daca NU mai avem atelier in orasul tau te invitam sa ne vizitezi la showroomul din Bucuresti si vei primi un discount de 10% daca te hotarasti sa achizitionezi o rochie de mireasa din stoc sau pe comanda.
Brandul nostru este pe piata din 2011 si in decursul anilor numeroase domnisoare din Lehliu Gara ne-au vizitat showroom-ul si au devenit mirese Alice Design. Le multumim din suflet ca ne-au recomandat mai departe si pentru ele am creat modele mai frumoase si mai speciale. Pentru anul in curs Alice a pregatit o colectie de rochii de mireasa cu peste 50 de modele, oferind viitoarelor mirese din Lehliu Gara o gama variata de rochii tip printesa sau A-line, rochii Sirena si tip Empire.
Toate rochiile de mireasa Alice Design sunt unice iar Alice cauta in continuu sa urmeze cele mai noi si apreciate tendinte din moda si furnizori de aplicatii, dantele si materiale fine si luxoase. Rochiile sunt realizate de la zero in atelierul propriu din Bucuresti, lucru care ne permite sa schimbam aspecte legate de design si materiale in concordanta cu preferintele fiecarei mirese Alice Design. Daca rochia de vis nu se afla pe site-ul nostu puteti trimite o poza sau o schita pe mail si noi o realizam la comanda.

Formular Programare

Solicită o vizita la magazin pentru probă sau discuție.

    X
    Solicită Programare