Rochii de seara Alexandria

Alice Design Atelier > Rochii de seara Alexandria

Afișez 1 - 20 din 44 de rezultate

Atelier si magazin de rochii de seara Alexandria. Clientele din Alexandria care cumpara sau dau comanda la prima proba primesc 10% EXTRA reducere.
Chiar daca NU mai avem atelier in Alexandria te invitam sa ne vizitezi sau sa comanzi online ( trebuie sa soliciti telefonic sau pe mail tablelul de masuri pentru a fi completat si modelul dorit ) si vei primi un EXTRA discount de 10% daca achizitionezi o rochie de seara din stoc sau pe comanda.
Numeroase doamne si domnisoare din Alexandria ne-au vizitat showroom-ul si au devenit cliente Alice Design. Le multumim din suflet tuturor fetelor din Alexandria ca ne-au recomandat mai departe si pentru ele am creat modele mai frumoase si mai speciale.
Toate rochiile de seara Alice Design sunt unicat iar Alice cauta in continuu sa urmeze cele mai noi si apreciate tendinte din moda si furnizori de aplicatii, dantele si materiale fine si luxoase. Rochiile sunt create de la zero in atelierul propriu din Bucuresti, lucru care ne permite sa schimbam aspecte legate de design si materiale in acord cu dorintele fiecarei cliente Alice Design.
Daca rochia de seara sau de ocazie de vis nu se afla pe site-ul nostru puteti trimite o poza sau o schita pe mail si noi o realizam la comanda.

Formular Programare

Solicită o vizita la magazin pentru probă sau discuție.

    X
    Solicită Programare